|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Mislim da interna memorija radi brze.Sve ritmove koje koristim se nalaze na internoj.
Nedaj boze da eksterna crkne.......a sta onda? Stavi u intarnoj samo ritmove koje si linkovao u ''custom''! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Po mom misljenju najbolje je da se ritmovi koji su neophodni drze na oba mesta, ali prvenstveno na internoj memoriji (rumba, 2/4, 7/8, sa sa, 9/8, beguine). Meni se desava da za pojednine ritmove koji se nalaze na custom poljima, cesto pise disc error, dok mi se za neke nije nikad to desilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Ja licno nisam primetio razliku u brzini izmedju int. i ext. memorije.
Meni se osnovni ritmovi njih jedno 20-tak nalaze na internoj memoriji,i isto tako i na externoj,plus ostale gluposti na externoj. I imam jos jednu kopiju SD kartice koju uvek nosim sa sobom i jos na lap topu imam uvek svezu kopiju kompletnog seta. ![]()
Sledeći član vam se zahvalio neconix za ovaj koristan post: | qullii (01.12.2016) |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa zar je interna memorija na e50 toliko mala da se treba potpomagati sa karticom?
Po meni je sasvim logicno da se sve vuce sa internala a backup se cuva na kartici i kraj...zasto komplikovano ako moze jednostavno? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|