|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Desava se da crevne bakterije udju u urinarni trakt i izazivaju neke od venericnih bolesti.
Pojacan sekret kod zena takodje utice na polne organe nakon odnosa.Inace ova tema i nebi postojala!!!! Nemora da znaci da se devojka ne pere i ne vodi racuna o higijeni.Mada ima dosta slucajeva.Vrlo je moguce da muskarac ne vodi dovoljno racuna o higijeni,pa posle svoje bakterije prenese devojci.Kada se to desi,zenski organizam se brani i onda se pojavljuje sekret iz vagine.Tada se menja miris vagine,da ne kazem da pocinje da smrdi na "mrtvu macu" To mozes utvrditi ako pomirises.......... Posle taj sekret pravi problem i muskarcu,sto je slucaj kod "ружица"!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Dr. Milanceshow...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
ja se ovako nisam dugo nasmejao hvala vam na ovim komentarima a vuleeeeeee ti imas i cevape brateeeeee
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
varijanta1) Ruzice,da li ti ribica nosi gacice ispod suknje(ako nosi suknju)...ima slucajeva da zensko ne nosi gace,vozi se gradskim prevozom,naravno ima da sedne ako joj se ukaze prilika,a na sedistima vladaju svakakve bolestine!!
varijanta 2) ako ti ribica brije ribicu i posle 2-3 dana zna da bude "KAO SMIRGLA"....pa prijatelju oce i od toga da ti se vata tackice,crvenilo i kojekakve neprijatnosti i tebi i njoj... varijanta 3) bolje da ne znas!! ![]()
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Simkeres
Brate...meni ovo pod tri smrdi na onu varijantu "dragi,ti si mi prvi i jedini" ![]() E sad ti me ispravi ako gresim? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
Zaboravio sam da napomenem jos jedno. Ljudi pa mi sviramo na javnim mestima gde su WC-i nonstop puni svakakvim prljavstinama. Dovoljno je da ne pripazis uhvatis se za kvaku od vrata pa kasnije za djordja i eto infekcije.
![]() PS: Ozbiljan sam! Razmislite svi o tome.
"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" Promijenjeno od bokivelik (18.05.2010 u 15:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Ovakav nacin utvrdjivanja(culom njuha),je mislim "kljuc" za sve one koji ovakve probleme nisu imali. (nisam ih imao,a ostalo je nebitno....) Dakle,u ovom slucaju Milance predlaze "njusenje" kao preventivu. Nije to losa metoda,i nju praktikuju ljekari samo na "Nasoj Maloj Klinici", a gradjanstvo po sopstvenom nahodjenju.!!!! I na kraju: Salu na stranu,ali ovakve stvari se u principu ne rade po sistemu "Sam svoj majstor".....ljudi su ucili skolu za te stvari,i oni treba da adekvatno tretiraju ovaj problem. Znaci,predlazem-nista na svoju ruku,s obzirom da se radi o "ponosu".... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eeee kad bi mi roditelji vidili kakve teme uredjujem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]()
Mozemo mi da pricamo razne price,ali prvi znaci ceste venericne bolesti je miris......Eto probajte da gurnete prst u vaginu i omirisite ga posle.Sami cete osetiti razliku izmedju zdrave i bolesne.Ne treba skola za to!!!!!
@ружица Cime odrzavas higijenu?Koji su sapuni u pitanju? Hoce nekad da se javi osip od jakih sapuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|