|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
FL studio ima nekih problema sa midi fajlovima. Ja na verziji 3 i sad 8 nikako ne mogu da pustim midi fajl da mi svira, da li na kompu ili klavijaturi. Kao da nema neki plug in (dodatak) za pustanje tih fajlova. Jedino da u sekvenceru sam napises ritam, ili ga snimis preko klavijature na 'piano roll' ali mozes ga pustati samo na kompu. I moras da u svaku traku ubacujes po jedan instrument. Vsti instrumente ili vec predvidjene koje ima FL. Ako radis sa Midi predji na Cubase, Nuendo ,Cakewalk ili neki drugi program.
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
FL nema problema sa midi fajlovima.
Jedini problem je što se fajlovi ne mogu otvoriti direktno, kao sa nekim običnim sequencerom, vec je procedura čudna i pomalo nelogična. Jednostavno, nije svaki program za sve. Da je teko, ne bi imali ovoliko razlichitog software-a u opticaju. ![]() Poenta, FL nije običan sequencer, i ne može da bude stlyle player, bar ne onako kako želiš.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
@Vaxter
Da li znas proceduru? Sta god isao i radio, nista se nije culo?
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Ne bih znao ovako, iz glave.
Nemam sad fl instaliran. Fora je bila da mora da se uvozi kanal po kanal na nove partove, a da se onda partovi poslazu na plejlisti. I, naravno, da se dodele instrumenti kanalima.
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
nista da ja nebih komplikovao da u fl ubacujem ritam, opisite mi najlaksu proceduru za cubase ,posto imam instaliran i njega, kako da ubacim naj jednostavnije jedan ritam da radi, znaci ne treba bas linija samo obican ritam sto koristim u klavijaturi da mi to svira u cubase, hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
fl studio 8 i 9 pustaju midi odlicno , kada importujes midi file udji u options - pa midi setings , pa selektuj wavetable sinth i ispod gde ti pise port number , selektuj 0 ili 1 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
evo ovo je sredjeno, midi radi bez problema u fl, preko kog programa se moze konvertovati ritam.sty da radi kao midi, ja sam u awave pokusao da memorisem kako waw ili mp3 ali nece da ga cita posle u fl-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|