|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jelte ljudi cek ja izgleda nisam doro razumeo...Znaci ima i modul sa semplerom koji ima svoje interne boje plus sempler?ja kontao da je postoji samo sempler ili samo modul,da nema toga zajedno sem u klavijaturi kao sto je LE npr..A znate li ima li neki jeftiniji takav modul sem ovog korgovog rack-a?ipak je to mnogo para
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Postoji posebno modul i posebno sampler (starije varijante), a postoji i modul sa samplerom. Kao sto vec rekoh, modul je sve ono sto i ta klavijatura,samo bez dirki,i naravno u manjem pakovanju. A kada se uzme modul nekog syntha koji ima sampler, dobija se modul sa samplerom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok hvala na ojbasnjenju,razumeo sam..Znate li koliko ram memorije najvise moze da ima akai s 3000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Koliko se secam,2 mb integrisane RAM memorije,koja je prosiriva do 32 mb (cini mi se iz 2 slota),sto je sasvim dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Moduli su super stvari.Bio sam jednom na svadbi kad vidim nesto iznad klavijature ,a ispod triton le.To iznad bio je modul (aranzer)Roland Ra 800(klavijatura roland g 800 bez dirki).Medjutim to sam samo jednom vidio,uglavnom se koriste jedna-dvije klavijature i to je to.Prednost aranzera je u kabliranju (jednostavnoje).ima dosta dobrig modula a ja bi izdvojio triton rack (malo ,malo vise je skup al je dobar),ali ipak ako se moze skupit nesto para ja sam za solo klavijaturu u kombinaciji sa aranzerom.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa i Akai s 200 ima 32 mb memorije a dosta je jeftiniji u odnosu na s 3000..Koja je razlika u stvari izmedju s2000 i s 3000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|