|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.09.2009
Downloads: 8
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo nisam mogao cekati pa sam otisao po tu mikestu, i evo spojio to sa ove dvije kutije koje sam spomenuo i zvuči super, istina, ovaj efekat je odlican, super zvuči, skorz cist, iznenadjenje mi je
![]() Sa ovim zvučnicima to sve zvuči super, samo me muči (vidim i cujem da se moze spojiti) no smiej li se tako spojiti, ne kužim se u tu snagu, na mikseti piše 100W RMS (2x8 OHMS and 1x4 OHMS) dok sam specifikacije za zvučne kutije pronašao na netu na sljedecoj adresi: ***************KOMERCIJALNI LINK******************** Iako su moje zvucne kutije za razliku od ovih originalnih koje su aktivne, moje vise nemaju pojačalo, dakle pasivne, pa sad tko se razumije u sve te oznake ako mi ih moze malo protumaciti ![]() Dodato: Prekrsio sam brzopleto pravilo, pa se ispricavam zbog objave linka. Dakle specifikacije tog zvucnika su sljedeće: specifications Components High: 1" compression driver with CD Horn Low: 12" woofer with neodimium magnet Construction Cabinet: reinforced polypropilene Processor/amplifier specifications Input sensitivity +4 dB (nominal) -40 dB (max) Input impedance 20kOhms (balanced) A/D converters 24 bit D/A converters 24 bit Dynamic range: 100 dB Sampling rate: 48 kHz Crossover Type: Bessel, Butterworth o Linkwitz-Riley Frequency: variable 15.6 Hz to 16 kHz Slope: 6, 12, 18 or 24dB per octave Equalizer 25 parametric bands Type: peak, 6dB Lo-shelf, 12dB Lo-shelf, 6dB Hi-shelf, 12dB Lo-shelf, Notch Guadagno: +/-15dB, variable in 0,5dB steps 0.05 a 3.00 octaves, variable in 0,5dB steps 15.6 Hz to 16 kHz Alignment delay 189 ms Plugins Noise Gate, Anti-feedback, Multiband compressor Protections Independent peak limiter for each output Long-term power protection LFC - Low Frequency Control EIA output power (1 kHz, THD 1%) High: 100W, AB class Low: 300W, H class Distorsion < 0.02% Controls Volume, Presets selector Connections 1 x combo (Line + Mic input) 1 x XLR-M (link) Power supply socket Power supply See label on the apparatus System specifications Frequency response 45 Hz - 20 kHz (-10dB) Sensitivity 123dB max SPL continuous Dispersion 100° x 60° Promijenjeno od velebit (26.05.2010 u 19:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|