|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Možda nije prošlo tačno 24h od nekog od prethodnih skidanja, ili je neko od prethodnih bilo fajl preko 8 mega, i onda to sistem prebacuje za naredni period.
Nadam se da cu uspeti da podesim server kompletno, ovih dana, pa da smanjim limit. Nemam baš previše vremena, a posla je mnogo. Jutros sam do 7 zaglavio. Čak sam u jednom trenutku uspeo ceo server da blokiram, i to celu fizičku mašinu. ![]() 15 minuta su offline bili svi sajtovi koji su na istoj mašini kao mi. ![]() Čudi me da nam nisu ukinuli hosting. ![]() Sada sam sredio sve skoro, tako da smo sigurniji i stabilniji nego što smo bili, ali ima još posla. Treba i da se uradi update skripte foruma. Čekam da njima legne uplata, pa da pošalju kodove za update. A i donacije nešto utanjile. Pitanje je za koliko će još vremena biti novca, kada se plati vbulletin. Donacije stale...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|