|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
|
Evo i mene ponovo, posto vidim da ovi playeri nesto nas zezaju....Evo jedan kratak mix od mene, uvek dobrodosli komentari i sugestije......Veliki pozzz za sve forumase....
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
Bravo,majstore.Najoriginalniji si i ubjedljivo najbolje sređen aranžer.Pozdrav i svako dobro!
P.S.Spremio sam se da idem na kafu,ali sam vidio u mejlovima da si postavio novi snimak i morao sam prvo preslušati.Eto,odoh sad na kafu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Kolega dare987 prvo skidam kapu za zadnji demo, jel bi bio problem stare demo snimke ponovo da okacis kao ovaj, ja i vidim dosta kolega ne vidi prethodne snimke, bas me interesuje kako zvuci jer i ja za par dana dobijam tyrosa.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
Hvala kolege, Makso po ko zna koji put, ziv ti meni bio brate......Evo od mene jedna proba buzukija koga se vec dan i po mucim da uradim.......
...Pozzz za sve forumase |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Nisam htio više pisati u tvojim snimcima, reko dosta sam te hvalio da ne bi bilo previše
![]() Ovaj tvoj zadnji snimak je kriv što pišem, jesu li to tvoje improvizacije ili solaže nekih pjesama? šta je ono od 1:07? zvuči fenomenalno...Žešći si umjetnik!
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3622
Uploads: 9
Rekao HVALA: 153
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
Perfektno,jel ovo neke pesme ili tvoje improvizacije,inace buzuki je strava.
pozzz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
|
Veliko Thanks, to se vec 2 dana zezam da uradim buzuki sto sam namerio pa reko ajde prvi probni snimak da okacim. To su 3 pesme: Tanja Savic- Sestra po suzama ( tu sam pred kraj jednu malu improvizaciju svoju bzv ubacio cisto da buzuki cujem), posle 1:06 je Ceca - Neodoljiv, a na kraju Amadeus Overen. Hvala na lepim recima jos jednom....
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|