|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ja sam radio sa art300, i to su jedine kutije koje nisam prodao kada sam prekinuo da radim.
Lep i precizan zvuk. Chist, najbitnije! Sa art315 nisam radio...
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Imam ja ART 315 A... i ja sam prezadovoljan kako rade i kakav je kvalitet zvuka.... za vece sale i svirke dodajem jos fbt max 4 i to je superrrrr kombinacija ....a cesto puta koristim i bas binove ali za vece stvari dok za kafice i manje prostorije koristim samo njih i sve je u najboljem redu....odlicne su to kutije ....pozzz
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.01.2009
Downloads: 392
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
momci ovako procitao sam temu ima tu korisnih i puno beskorisnih komentara ja cu samo recu rcf art 500 jesu dobre kutije kao naravno i sve ove koje ste spomenuli ali neznam dali je iko od vas svirao na community DnD seriji ili VLF seriji pa da vidite da ima proizvodzaca koji su profesionalniji probajte malo DB seriju pa ostavite komentar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ haskic
Kolega je pitao za konkretan model tako da se držite teme,a za druge proizvodjače postoje i druge teme,pa izvolite otvorite novu ako imate nešto da kažete!!! Hvala |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|