|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
Citat:
. Nista zlonamerno, taman posla, samo kazem sta bih ja promenio, jer uvek ima mesta za poboljsanje. Ja nisam neki profesionalac, pre sam svirao aktivno, poslednje 3 godine samo za svoju dusu, ali sam uvek slusao dobronamerne savete kolega, bilo mladjih, bilo starijih (jer ima masu mladih muzicara koji su tehnicki bolje potkovani od starijih), i to mi je dosta pomagalo u, nazovimo, "usavrsavanju". U muzickoj skoli (iz koje sam izbacen posle prve godine, jer jednostavno nisam hteo da sviram umetnicku muziku na jednom tako divnom i za narodnu muziku stvorenom instrumentu kao sto je harmonika) me je vise profesora razlicitih instrumenata okarakterisalo kao apsolutnog sluhistu, pa mozda i zbog toga mom uhu smetaju neke finese ... Kako bilo, moj prethodni post je bio krajnje objektivan i iskren, rekao sta se meni licno svidja, a sta bi promenio. Volim kad neko meni sugerise na propuste krajnje otvoreno i objektivno, pa sebi dajem za pravo da se i ja isto tako postavim, jer ujedno smatram da je tako i najbolje. Da ne idem vise u polu-OFF, svoje sam rekao, nemam vise sta da dodam ;-)...Pozdrav, Nemanja! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
dare je prva liga nema sta kolko vidim radis aranzman za svaku pjesmu...imas odlicnih ideja to je vrlo bitno a za ovaj sound treba dosta rada i kucanja aranzmana !!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kao kod kuće
|
O aranzeru i aranzmanima necu vise jer je sve odlicno i autenticno,samo ne znam sta je tu specijalno kod buzukija,ta dva sempla Bouzuki Up i obican u svakom setu od Korgove pa 1,2,800 serije postoje i isto tako zvuce i u solo spravama.E sad ne znam mozda je na Tyrosu drugacije izbacivao,pa si hteo da pokazes da isto tako zvuci dobro i uspeo si.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
Evo jedan primer nekih electric klavira koje koristim na tyrosu i jednog latino. Da odmorim malo od ritam masine
. Pozzz svima....![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
|
Svaka cast
Bravo...
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
Ma,mrakača si!Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 38
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
Svaka ti cast.
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|