|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#19 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Drage kolege
![]() Nemojte sad pocinjati , ko je bolji ATi ili GeForce .... za to svako ima razlicito misljenje, i niko nikome nemoze dokazati, jer nema fakte. Imao sam i ATi i GeForce i ni sam neznam koja je bila bolja ... ATi je bila sa XT cip, lomila je sve zivo i divo, narocito Call of Duty 4, igrao sam na max grafika iako sam sumnjao dali je dovoljno dobar kompjuter za nje. Ge Force ... sta da kazem za nje .... trenutno imam 8600 GT, .... sa nje, sa 512 ram ddr1, i celeronD procesor, 2,66ghz, i 256kb L2 ..... igrao sam Crysis kad je izasla. Zakljucak ... obe graficke, su jake .... sta god da uzmes neces pogresiti, mada svi tvrde da je GeForce bolja za igre ... a ja ne vidim neko da potvrdi to sa fakte, zasto je jaca? Tako da je to apsurdno pitanje Pozdrav Promijenjeno od Ace (10.06.2010 u 01:08 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|