|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam nesto maloi pratio,i ne cudi me nista vise!Neso moras da shvatis da su velike pare u pitanju(100.000e)i za te pare ne verujem da bi bilo ko od nas bio bolji od njih..mozda se neko nece sloziti,ali to je realna stvar,jer 3 meseca biti zarobljen sa takvim ljudima koji su razlicitih karakternih osobina,niko ne bi izdrao i ostao normalan.Ne podrzavam onakvo psovanje,vredjanje,pljuvanje,itd.Pitao sam se sta bi ja tamo radio i uradio da me neko onako vredja i pljuje?Kao sto rece sinoc Zorica Markovic"OBRISAO BI SA NEKIM PATOS,I CELU FARMU"
Neso ne slazem se sa tim sto si napisao da su oni nase "kolege"!!! Mi smo "kolege" ovde na forumu i van njega,jer smo na zemlji i cvrsto stojimo,a oni su najobicniji"SNOBOVI"koji imaju para i para....,a treba im pored toga slava,medijska paznja,pa makar bilo i totalno ocrnjavanje od strane naroda,ali to njima ne smeta,jer su navikli...oni su dusu odavno izgubili!!!
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
oni su zreli za jednu dobru analizu i osudu za svoje ponasanje koliko su se nisko spustili.
Ne vidim ni jednu pozitivnu stranu ovakvih emisija sem zaludjivanje ovog naroda.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|