Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 22.06.2010, 03:10   #11
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

sta bi bre drugari, ubiste decka..na prvu znam ovog momka licno komsija mi je inace ovde u Kladovu, da malo razgranicimo neke stvari momak nije profesionalac (ali bice jednog dana) za sad po meni nema potrebu da se bavi ovim poslom jer inace mu u zivotu muzika nista nebi znacila posto ima neke druge stvari ..da neduzim sad..no decko je rodjen sa "vlaskim genom" sto se da cuti slatki g-moll svira momak to inace i skida taj stil muzike "srdjan, bozin...." itd itd itd, inace godisnje u njegovoj kuci ima najmanje 3-4 zabave sve su moje tako da i on nekad malo svirucka...i poznajem celu pricu, otac mu je nekad bio basista...tako da ne napadajte decka, ako oce nek napravi snimak ali video i da nebi bilo posle jeste nije..bla bla, inace decko uzima privatne casove kad god je u kladovu ode kod nekog od ovde lokalnih klavijaturista i plati pa skuplja znanje, a za promenu on svira oko godinu dana...pre godinu dana nije znao gde je "TON C" da se izrazim onako razumljivo i laicki eto toliko za sad. Pozdrav drugari
RadeKOKI je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije