|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Imam priliku dosta jeftino kupiti navedeni kompresor,limiter,gate
prodavac bi mi ga slao postom, nacin slanja - pouzecu. pa me zanima dali se ima sta pokvariti na toj spravi, dali se kvare? dali je sigurno to tako kupiti, bez prethodnoga probavanja? izvinjavam se moderatorima ako sam neku gresku ucinio otvaranjem ove teme. ![]() Dodato: ispravka, radi se o modelu DBX 166 Xl ![]() Promijenjeno od gogspa80 (28.06.2010 u 12:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tesko da se mzoe pokvariti i nemoj da razmisljas mnogo nego uzimaj i posle nedelju dana kad se malo upoznas sa spravom videces sta si uzeo
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam DBX 166 XL - dvokanalni kompresor.
zanima me kako ga mogu povezati na miksetu preko auxa ako hocu da mi kompresuje 3 mikrofona, gitaru i klavijeture?? ako iz aux 3 uzmem signal, sta se desava sa efektima, gdje kacim izlaz iz kompresora na mikseti? mikseta je powermate 1000 - 1 na koji nacin bi vi spojili ovaj kompresor da ima najbolji efekat? Dodato: Zanima me i spajanje na main insert da kompresuje cijeli miks, kada uzmem signal iz main insert i pokusam ga vratiti u stereo return, nitsa se ne cuje... koristim banane obicne. Promijenjeno od gogspa80 (14.07.2010 u 11:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|