|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@dado123
To nemoze nijedna klavijatura! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
milanče drug ja gledao svojim očimma i slušao roland G70 kolega s foruma mislim da mu je nick maric nešto tako pošto smo blizu na g 70 vodi bas ljevom rukom a kontru ili solo desnom...............sad!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@sinisa
Uozbilji se... @dado123 Jedina mogucnost je na klaviajaturi da udzes u menü i pomeris oktave: left na gore (+)za 1-2 oktave (normalna postavka je minus 1-2 oktave ) a u right 1,2,3 za 2 oktave (-)na dole.Na tyrosu sam to vec radio ali ne iz ovog razloga sto si ti naveo .Ko ovako ume da svira....alal mu gudalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
@dado123
Hoces da kazes da je svirao bass levom rukom.To je sasvim normalno! Hoces da kazes da je solirao desnom rukom.To je takodje sasvim normalno! A ako hoces da kazes da si u isto vreme cuo kontra gitaru koja menja akorde (dur,mol,7) na osnovu njegove leve ruke,onda tu nesto nije uredu!Ili je intro pocetak odradio svoje! Drugog objasnjenja nema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@hadzidinic
Mislim,nebitno je uopste ali ovako je "dado123" napisao. Znaci izmedju rijeci kontra i solo stoji "ili". Sve OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
sve ok sejo.... moja greska....
Dodato: e, i jos jedno pitanje... posto sam preneo glavne ritmove i one koje koristim ovamo,kao sto ste rekli,da li ce oni da se izbrisu ako izbrisem sve ritmove iz interne,koje sam ja ubacio,ili oni ostaju tu i dalje? Promijenjeno od hadzidinic (06.07.2010 u 16:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
A to sam ja.
Dado: Sa ljevom rukom sviram bas a desnom solo ili pratnju i to je to. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|