Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 30.06.2010, 12:56   #1
armin
Banovan!

Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
armin befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Meni cjena ni jedne nije bitna koliko bi trebalo doplacivati i te stvari, one su u nekom rangu... meni su bitnije funkcije jedne te druge....

Eto npr prednost pa 500 je u tome sto mozes boje bolje srediti za razliku od yamahe(samo dvije boje mozes mjesati eventualno tri u yamahe)...

Sad neznam kakva je ritam sekcija kako se ona da srediti... a na psr znam da je masna, imaju dvije trake za bubanj i nemoze se dodati ni jedna vise, a na pa 500 neznam...

Terce na yamahi su moguce pomocu midi kabla a na korgu ja mislim dok moze vise boja mjesati da moze i terce na sebi dobre odraditi...

Korg prima obicnu sd karticu a yamahu neku koja se skoro pa nemoze nigdje naci...

Yamaha ima fenomenalan style editor i jednostavan...

E sad cuo sam da i korg ima odlican editor za boje pa bih volio cuti od ljudi koji imaju tog korga da vise malo napisu o onome sto ja neznam( sto sam gore vec pisao)...

Ne shvacam ljude i nepriznajem njihovo misljenje koji su jednom u zivotu bili u kontaktu sa klavijaturom da daju ovakve presude....

eto ako jos nekog interesuju neke stvari o yamahi neka pita jer citav zivot se bavim sa njima...

e i meni je to kao kolegi yamahapassion-u sto mi je dosadila ova klavijatura a nebih rado nesto losije...

eto pozdrav
armin je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije