|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vidim da su u ovoj sekciji mnogi pitali za misljenje cene klavijatura i da to bilo ok,
misljenje sam otprilike i cuo ali sta vi mislite koliko to cudo vredi realno? Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja imam 630. Mislim da nije velika razlika pa cu ti pisati za 630. Mozes da ucitas 4 ritma. Pri promeni moras da zaustavis ritam da bi ucitao drugi. Klavijatura pamti ucitane ritmove i registre kad se ugasi i kada se izvadi flopi ali se sve brise kad se iskljuci iz struje. Cita ritmove (stylove) *.STY formata. I odgovaraju ritmovi za sve Yamahe. Imas ih tu na downloadu dosta. Boje se ne mogu ubacivati nego moras raditi kombinaciju preko Voice1 i Voice2. Dirke su onako lose. Skripe puno i klimaju se. Ali mogu da odrade posao.
Ako te jos nesto zanima samo kazi. Poz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Ja imam Yamahu PSR 620 i dan danas, i na njoj sam se naucio svirati heh..
msm ja je nekad koristim za stringsove i tako to... E sada kolege su navele neke stvari, ja za nju nikad nisam nasao ritmove, prije svega nije isti disketni uredaj , jesu iste diskete ali drugaciji je sistem, tako da ne cita diskete formatirane na kompu. Kad se iskljuci iz struje sve se brise i mora se na novo ucitavat, nema boje da se ucitavaju i eto tako. Ako jos sta treba pitaj ![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znaci ona ne cita 1.44 mb diskete?Koliko li vredi realno ta 620/630?
Hvala vam puno kolege |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
PSR620 cita flopi diskove 2DD, kapaciteta 720KB. Ne vredi puno. Gledao sam neko oglas, tj licitiranje i bilo je 300E. To je mnogo. Ja sam svoju 630 sa ritmovima, stalkom i original koferom platio 100E.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Ne znam ja svoju prodajem za 130 eura, i mislim da nije losa stvar za pocetnike, ja i moj kolega od kojeg sam je kupio smo se naucili sviart na njoj, i nije nimalo losa za to.
Ovaj kolega sada svira skoro najbolje ovdje u mom gradu a i sire ![]() PS: da ne ispadne reklama da je ovdje prodajem, ima oglas u forumu PROGDAJEM. Samo sam htjeo obajsnit neku realnu cijenu.. Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|