|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
poz svima,imam yamahu v50,midi kabl,program sendSX...sve to bi trebalo da funkcionise kako treba ,ali nece nikako..Pre nego sto saljem boje,stavim MEMORY PROTECT OFF...U prvom vremenu mi je pisalo na klavijaturi "midi buffer full" pa sam ja nesto cackao na MIDI i nesto sigurno nisam vratio kako treba..sve u svemu nece pa to ti je..Dali ima neko yamaha v50,i moze da mi kaze kako svi parametri trebaju da budu da bih mogao da ubacim boje??hvala vam unapred...Dodato: bracoooo pomagajteeeee Promijenjeno od daca.v (02.07.2010 u 23:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.09.2009
Downloads: 249
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Nije to nista ozbiljno. To se desava.
Jedino sto ces da moras da uradis je da ponovo kompiuter insaliras. Tako se i meni cesto desava. Neki virus USB pojede i ne pomaze nista samo ponovno instaliranje kompijutera. Klavijatura ti je u redu tu nemoras nista da brines sama konekcija je uzrok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 18