|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Najjednostavnije:
Recimo ,nek' je iz d moll-a: F__________ Zatvoricu oci F________C________d____ jer ne zelim vise da te vidim F___________ ipak necu moci F________C________d____ sama sebe ponovo se stidim C_____________ Ne pomazu vrata C________________d_____ svi cuvari, kljucevi ni brave C____________ ti ces uvek naci C___________________d____ put do moga srce, moje glave Ref. d_________________ Pitaju me u mom kraju d__________C_ ko da ne znaju C_________________ zasto mi se usne vise C_________d nikom ne daju d__________________ Pitaju me u mom kraju d_________C ko da ne znaju C________________ da se suze kao laste g___B__C_d uvek vracaju F____________ Propale su nade F______C_______d___ oblaci samoce me hoce F____________ oko mene stezu F__________C____-___d___ obruc straha, bola i hladnoce C_____________ Ne pomazu vrata C________________d_____ svi cuvari, kljucevi ni brave C____________ ti ces uvek naci C___________________d____ put do moga srce, moje glave Pozdrav!!! |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jolly za ovaj koristan post: | Amadeus (03.11.2012) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|