|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
a moll:
a_________________________ Zivjela je nekad u kuci do moje a___________________________(Ovde može,a i ne mora,C) a ja sam i tada sanjao nas dvoje C_____d__-F--G__a___ gdje je sad, gdje je sad Ref. C_______G________F____G__a_____ Pitao sam prolaznike plave oci gdje su C__________G________F____G__a____ ja bogatstvo nudio sam za njenu adresu C_______G_______F_G___a___ godine su prolazile, ali nije nada C_________G_______ spasice me ko mi kaze F_____G___a___ gdje je ona sada a___________________________ O kako je mogla da ode od mene a____________________________(takodje,može C,a i ne mora) danima sam gled'o u prozore njene C_____d___F_G____a__ gdje je sad, gdje je sad P.S. C________D7_____G_F_____________G______a__ Samo da napomenem,kada se drugi put ponavlja stih "spasiće me ko mi kaže,gdje je ona sadaaaaaaaaaaa". Pozdrav!!! Dodato: Moram da napomenem da je takodje(a,izostavio si)bitna harmonija kada se drugi put ponavlja text: C________D7_____G_ spasiće me ko mi kaže, F______________G__________a___ gdje je ona sadaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bitno je jer nije ista harmonija kada se prvi put peva ovaj stih. Izvinjavam se moderatorima zbog ponovljenog posta u okviru iste teme.Pokušao sam da promenim svoj prethodni,ali mi nije bilo dozvoljeno. Pozdrav!!! Promijenjeno od Jolly (01.07.2010 u 17:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jolly za ovaj koristan post: | fanste95 (01.07.2010) |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Samo da dodam da je muški pevački tonalitet ipak Cm ili Dm
|
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja je ovako sviram:
Kod:
Uvod: F, C, B, C, Dm Dm B Dm Živjela je nekad u kući do moje Dm B Dm A ja sam i tada sanjao nas dvoje Dm A Dm Gdje je sad gdje je sad Dm A Dm (Dm, C) Gdje je sad gdje je sad REFREN: F C B Dm Pitao sam prolaznike plave oči gdje su F C B Dm Ja bogatstvo nudio sam za njenu adresu F C B Dm Godine su prolazile ali ne i nada F C B Dm Spasit će me tko mi kaže gdje je ona sada O kako je mogla da ode od mene Danima sam gledo u prozore njene |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|