|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da probam da pomognem po sećanju... Ako se ne varam, ne treba da kopiraš resurse na diskete, OS se instalira sa disketa a folder sa resursima kopiraš na HD pa ih odatle vraćaš...
Mislim da je preko Utility > Full Resource Restore > Execute... Onda odabereš folder sa resursima i saćekaš. Ugasiš klavijaturu i upališ i to bi trebalo da je to ![]() Nisam siguran da sam tačno naveo komande, neka me neko ispravi... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | nikolatucha (11.07.2010) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
da ali kad ubacim floppy nasnimao sam ih ukupno 6 jer na tolko staje...u pocem da ucitavam i ona kad zavrsi pru trazi drugu i tako sve do 6 bar sam ja tako mislio ali kad zavrsi sestu disketu trazi 7 i tako sam iso do 12 i nisam imao pasle vise diska...?????i na kraju je pisalo da nije uspelo ubacivanje resursa.....?? kako to mislis da ne kopiram resurse na diskete pa kako drugacije da ih ubacim??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Preko USB kabla ih prebaciš na hard disk i odatle ih učitaš.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | nikolatucha (11.07.2010) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
cekaj ona sest fajla sto staju na floppy treba da ubacim u folder na hd???ili ima na sajtu poseban fajl za ucutavanje preko hd???a cemu anda sluze floppy sta snjim da radim??nih sam nasimao dali mi sad trebaju ili ne???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tih 6 flopi disketa su ti OS a taj poseban fajl u ZIP arhivi su ti resursi. Ako ne želiš da reinstaliraš OS onda nema potrebe da koristiš diskete, samo učitaš resurse iz tog fajla. Skineš ga sa sajta na komp, extract i dobićeš jedan folder koji kopiraš na HD i onda onaj postupak iz prvog posta.
Ako hoćeš i novi OS da ubacuješ, onda ide instaliranje sa disketa. Samo vodi računa da ti budu ista verzija OS i resursi jer neće raditi ako nisu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
to sam i uradeo i nece a na sajti nema resursi za moju verziju os-a.ja koristim naj noviji a na sajtu ima samo za predhodnu verziju da nije otisla rom memorija al nebi reko jer mi semplovi perfekno rade???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zadnja zvanična verzija je 3.01 i postoje i resursi iste verzije na Korg sajtu. Jedino ako imaš neku custom verziju softvera. Šaljem ti link na PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|