|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ok hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Sta da rade oni koji nemaju e-mail adresu kod svog provajdera?
Konkretno,ja koristim wireles adsl od komsike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pitaj komšinku da ti da
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Moze taj ptt, ako je aktivan, jer i to je adresa od provajdera.
![]() Mada, mislim da je tvoj mail u nalogu ispravan?
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
ja imam aktivan yahoo mail, koristim ga svaki dan normalno, i preko tog mail-a sam na forumu... koliko sam razumeo ja ne trebam da menjam nista? od telekoma koristim adsl vec dve godine i vise, a nemam njihov mail tj nikad nije ni bio u ponudi... bio sam na njihovom sajtu, i pretraziovao sam, dosao do zakljucka da ako hocu njihovu mail adresu da moram da placam mesecnu pretplatu, sto mi bas nikako ne odgovara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
To nije tačno!
Lično sam bio korisnik telekomovog ADSL-a, i ynam da telekom svojim korisnicima daje mail adresu! Po svim svetskim standardima je svaki provajder dužan da svojim korisnicima obezbedi uslugu email-a. U Srbiji je ovo kao obaveza čak i zakonski regulisano. Provajder ne dobija radnu dozvolu od RATEL-a ako nema sopstveni domen na kome svakom svom korisniku može dodeliti email adresu. Dovoljno je pozvati korisničku službu provajdera, i oni će pomoći oko svega što je potrebno. ![]() Ali, da... Nema potrebe za izmenom aktivne adrese, a tvoja jeste. ![]()
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Vule
Bilo bi malo nezgodno da komsija nadje moju "postu" u komsikinom "sanducetu"! ![]() @Vaxter E-mail je ispravan i aktivan,koristim ga skoro svakodnevno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Obzirom da nakadašnji cg.yu i cg.rs domeni kao free mailovi više ne postoji, svi oni sa ovim mailovima bi trebalo da ih zamene.
Da ne šaljem svima pojedinačno poruke, valjda sami znate da li ste registrovani sa ovakvom adresom.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|