|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Vaxter, ja sam ih skinuo odavde davnih dana, a pre neki dan sam ih ponovo izvukao sa mog starog hard diska. sad vidim da tog fajla nema u downloadu, samo ima tutorijal koji je postavio kolega fico. ako hoces javi mi na pp, pa cu ti poslati gotov fajl sa midi postavkom i fajlove sa tercama [durskim, molskim,gornjim,donjim] za skoro sve skale. mozda bi mogao i prepraviti taj midi setup da sredjujem tercu direkt na r2, a ne na ch3 kao sada, ipak se ti razumes u yamahu mnogo vise od nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Aha, dobro je onda.
Pomislio sam da je neko to ponovo uploadovao ovde, pa se zabrinuh kako da je propušteno. Sve je ok. ![]() Da sređujem to stvarno nemam vremena. Imam posla oko sajta previše, a plus sam počeo da radim još neke programčiće za sajt. A gde su tu još i redovne obaveze... ![]() Meni ne treba da šalješ, nikada nisam imao potrebe za tercama, a i kada mi trebaju imam ailu. Tebe radi bih preporučio da ne šalješ nikome. ![]()
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
A, ok onda. Ja sam mislio mozda ti trebaju pa zato... Moje pitanje jos ostaje, dakle ako neko zna kako da podesim ovo neka mi se javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Isti me problem muci vec godinu dana i nisam uspeo da ga resim. Izgleda da to ne moze. Kad u MIDI SETUP prebacis na NO TERCA, sve radi normalno. Sa tercom je R2 tisi i nisam uspeo naci nacina da to sredim. Ima jos par postova na tu temu, sve nas muci isti problem. Naravno, ako neko zna resenje, neka ga podeli sa nama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
@caka: sredim ja to nekako iznivelisem u mixing konzoli, ali ne znam kako da snimim da mi ostane tako pri sledecem pozivanju. Da li mozda znas kako bi se to moglo odraditi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Pokusaj kad sve pojacas i napravis usejvati song(tercu) znaci ponovo... samo znaci yes... to mi je naum palo pokusaj... nisam pokusao vidi pa javi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
Probo sam i to jos juce... nece
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2007
Mjesto: macedonija-(gevgelija)
Downloads: 616
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 50
Interesi: uzivancia
![]() |
![]()
to sto nemas effekt u bojama idi u mixer na bojama to ti se nalazi u MIXING CONSOLE pa ides na TAB-levi tab 2 put i pritisni I-desno od displej...e tamo imas opciju za effekta na ljevu i desnu stranu,ako se snadzes ok ako ne posalji cu ti preciznije u subota...pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pa zar nemozesh da smanjis Main zvuk??
Inace imam i ja te Terce za PSR2000 ali nikad nisam uspeo da hi namjestim ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|