|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Sta bre 1000e?
Koji je auto u pitanju i da li ima euro3 motor?Ako zelis da se oterasis tog polovnjaka,mozda imam neku kombinaciju!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ma milance, u austriji ti ode hiljadarka za cas kad su delovi u pitanju ... pa samo ruka kosta najmanje 70,- evra za sat ... ako nemas nekoga ko tu ume malko da pfushira oko auta, otisle pare ...
a 2003 godiste se svakako isplati za popvravku, drugi stekaju te pare u mnogo starije vozila ...
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Milance u pitanju je renault senic megane model 2003. Ona van verzija ako znas, evo postavicu i sliku da vidis o cemu je rec. Dizelas, sa motorom 1,9, mislim da ima 90ks, nisam siguran. Mislio sam da pazarim novi, ovde mi daju u racun za zamenu ovaj moj kakav je sada (bez popravki) dobijam negde oko 5000e za njega. Gledao sam po oglasima u srbiji jos su jeftiniji pa se ne isplati voziti ga u srbiju i prodavati, plus carina... Evo ovo je taj model:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Jedina mu mana sto nije svabo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
danas na sv.Iliju zamalo da mi covek ode na mojim rukama"kod BOGA na istinu"....jos sam po stresom!!!
![]()
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Opusti se, nervozom ne pomazes ni sebi ni njemu
![]() Jedini koji mogu da mu pomognu sad su doktori, i on sam. Dodato: Danas sam sklonio svoju msn adresu sa foruma. ![]() U zadnje 2 nedelje mi se javljaju raznorazni ljudi sa raznoraznim pitanjima i fix idejama... Od frule pa do ozvucenja... U pocetku sam mislio da mi neko namerno jede dzigericu, ali sam iz price skapirao da vecina njih nisu clanovi foruma. Ne znam sta je razlog tome da su odjednom krenuli svi, ali verovatno ono da se novi korisnici ne mogu regostrovati sa free mail adresama. Nemam nista protiv da pomognem nekome, cak mi je i drago jer i meni je nekad neko pomagao, ali sve te gluposti zbog kojih su me dodali pisu na forumu... Sve do jedne... Ajd i donekle da razumem sve to, ali gde bas nadju mene svi za sve... Koliko sam se iznervirao danas zbog toga, jednom od dvojice sto su mi trazili note sam poslao ovo: ![]()
![]() Promijenjeno od milepsr (06.08.2010 u 15:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Verovatno te ocenili kao dobrog coveka koji voli da pomaze!!!Pa te zato i pitaju!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|