Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.08.2010, 10:50   #1
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

au jefto,mogu da zamislim koliko si se iznervirao,kad si se odlucio na takav korak.hrabro nema sta:-)
ljudi sta se meni desilo pre par godina sa opremom.svirali u nisu u nekoj diskoteci i kolega i ja se postavili ispod otvora za klimu.posle svirke sva ona kondezovana voda iz sistema se srucila na klavijature i miksetu.va7 pun vode ako nije bilo 2 litre nije bilo nista.sve lampice se popalile,mikseta pm1000 riknula,tj efekti i klizaci.moj tadasnji le se malo napio vode ali je radio.a x5d od kolege je bio pun kao cep i jos je svirao brdo svirki,da covek ne veruje.ja se zgranuo kad sam video.a sve se to desilo u roku od pola sata dok smo otisli da popijemo pice i malo se ohladimo od guzve.dodjosmo na binu kad ono bara.eto dogodovstina.hhehe
bilo je lipeih stvari.svirali u herceg novom neku dnevnu zurku i ubili se od para.na kraju ja pakujem opremu,u obe ruke klavijature i jos po nesto kad neki baja vadi stotku(evrici) i gura mi u majicu u fazonu "bravo momci evo jos malo".ja kazem:''nemoj mnogo je brate",a on:"mnogo je kad tuku".sta cu morao sam da uzmem pare:-)joj a prosle godine sam se hvatao za pistolj od nekog lika tacnije za ruku u kojoj je drzao pistolj(repetiran,gledao sam kad je povlacio navlaku),hteo da upuca kolegu,usro sam se ziv:-)eto toliko od mene.mada starije kolege imaju vise toga da pricaju oni su svirali u onim paklenim godinama dok je masi ljudi jos uvek bio barut u nosu,hehe.pozdrav svima
milanche007 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
anegdote, dogodovštine, tezgi

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije