au jefto,mogu da zamislim koliko si se iznervirao,kad si se odlucio na takav korak.hrabro nema sta:-)
ljudi sta se meni desilo pre par godina sa opremom.svirali u nisu u nekoj diskoteci i kolega i ja se postavili ispod otvora za klimu.posle svirke sva ona kondezovana voda iz sistema se srucila na klavijature i miksetu.va7 pun vode ako nije bilo 2 litre nije bilo nista.sve lampice se popalile,mikseta pm1000 riknula,tj efekti i klizaci.moj tadasnji le se malo napio vode ali je radio.a x5d od kolege je bio pun kao cep i jos je svirao brdo svirki,da covek ne veruje.ja se zgranuo kad sam video.a sve se to desilo u roku od pola sata dok smo otisli da popijemo pice i malo se ohladimo od guzve.dodjosmo na binu kad ono bara.eto dogodovstina.hhehe
bilo je lipeih stvari.svirali u herceg novom neku dnevnu zurku i ubili se od para.na kraju ja pakujem opremu,u obe ruke klavijature i jos po nesto kad neki baja vadi stotku(evrici) i gura mi u majicu u fazonu "bravo momci evo jos malo".ja kazem:''nemoj mnogo je brate",a on:"mnogo je kad tuku".sta cu morao sam da uzmem pare:-)joj a prosle godine sam se hvatao za pistolj od nekog lika tacnije za ruku u kojoj je drzao pistolj(repetiran,gledao sam kad je povlacio navlaku),hteo da upuca kolegu,usro sam se ziv:-)eto toliko od mene.mada starije kolege imaju vise toga da pricaju oni su svirali u onim paklenim godinama dok je masi ljudi jos uvek bio barut u nosu,hehe.pozdrav svima
|