|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@calevh
Samo mala ispravka-Fantom G IMA numeričko biranje ,dok Fantom X serije to nema!Inače sprava je mrak.Sve što si zamisliš možeš napraviti.Preporučujem svima da se prvo dobro upoznaju sa klavijaturom, pa tek onda neka je programiraju, da ne bi to radili dvaput ili više.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ok zlatek , hwala na ispravci, kao sto rekoh radio sam sa x7, za njega znam da nije imao. PoZz
I to je dobor sto si pomenuo, da se prvo dobro upozna sa mogucnostima sprave, da kasnije ne bi radio isti posao dva puta. A mislim da je logicno da sprava sa ovakvim mogucnostima, i nemoze biti laka za koriscenje, to je sigurno. Ali za uzvrat se dobija Strava od klavijature. Puno pozdrava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
![]() |
![]()
Zamolio bih za još neki komentar-kritiku-recenziju Korg-a extreme. U poređenju sa Fantomom i Motifom. Najkraće...
Dodato: Da pojasnim... Mislim na Motif ES i Fantom XA. Promijenjeno od djlabomi (31.08.2010 u 01:01 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|