|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Par glavnih razloga zbog kojih sam presao na Trojku sa Dvojke:
20 Custom drum kit's u kojima je moguce mixati interne i samplovane udarce.Na T2 to nije moguce i ima ih samo 10. Set koji mi se lodao na T2 15-ak minuta na T3 ide za 4 minuta.Znaci dosta brza opcija lodanja samplova.Tyros3 takodje ima mogucnost istog momenta da svira interne stvari kada se upali ,,dok se samplovi pune,, dok na T2 to nije moguce.Na T2 moras sacekati da se samplovi napune pa da pocnes da sviras. Dodatni efekti za drum trake Duplo brzi rad HD Za mene su ovo bile presudne stvari posto skoro nista ne koristim interno. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.11.2008
Downloads: 179
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
samo navedi da sempl bubnja ne mozes slagati po layerima...na zalost ali mnogo para a nema tu opciju...mozda tyros 4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
![]() |
![]()
To su namerni, ekonomski proračunati, nedostaci. Da bi imali prostora da pravdaju i veličaju sledeći skuplji model. To je vrhunski bezobrazluk svih vodećih proizvođača...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da je meni u tyros3 uletiti
![]() a četvorka ima vremena ... Samo ,tyros3 je predobar,predobar... I ima te neke glupe nedostatke, ali valjda to tako biti mora . po meni je jedina mana što ne podržavaju mp3 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da, to sto ne podrzava mp3 jeste nedostatak. A sta mislis, da li moze da se konvertuje mp3 fajl u wma fajl pa da ga reprodukuje tyros? Nisam probao, sad mi nesto pade na pamet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam,
ja sam radio samo s vawe. Ubacio pjesme za pauzu i slično . Može li možda cda s usb očitati ? ( cd audio ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Super je to za pauzu pesmice da se ubace, moze dobro da posluzi.
To za taj audio (CD) format ne znam, probacu sutra pa ti javljam moze li. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pomocu besplatnog programa ABC Amber Audio Conwerter V1.03 je moguce Mp3 u WAV i obratno konvertovati.
A ako si mislio na mp3 u wam format...to mozes sa Nero Smart programom pod Audio files entcode. Ali potpuno interesantna ideja Emire...ovo moram probati. Promijenjeno od gega (10.09.2010 u 03:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nije problem ubaciti vawe (pjesmu) u tyros...
Može li tyros sa sticka reproducirati cda ,to je kvaka (pjesme). Mada ni to nije rješenje. Opet se mora iz mp3 konvertirati u cda... Da očitava mp3,to bi bio pun pogodak ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa da vidimo sada sta ce novoofarbani T3 doneti...mislim T4...bas danas se po prvi put prikazuje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|