|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo nije dobro ima majeva i dimova ali cu to sutra napisat.
pozdrav Mladen Dodato: h-maj(h) e(h) F# EVO IMA GODINA KAKO BOG ME NEGLEDA h-maj e F# U GRUDIMA RUPA CRNA KROZ NJU DUŠA POBIJEGLA e-maj F# HEJ MJESECE TI SI PROROK GDJE JE SADA KO TO ZNA e-maj F# RANU KOJU NIKO NEMA IMAM JA IMAM JA G D A NEBO SE OTVORILO I TEBI SE POKLONILO POKLONILO A#dim G D KLELI SE NA LJUBAV VJECNU SRCE JE TREPERILO A TO SE SNAGU METRA MJERILO MJERILO A#dim I U TRENU NESTALO Refren je u gore prethodnom postu ok. Ovaj h u zagradi gore u prvom redu je bass gitara sta svira. Mala su slova mol a velika dur. Pozdrav Mladen Dodato: h-maj(h)---------e(h)-----------F# EVO IMA GODINA KAKO BOG ME NEGLEDA h-maj-----------------e--------------- F# U GRUDIMA RUPA CRNA KROZ NJU DUŠA POBIJEGLA e-maj --------------------- F# HEJ MJESECE TI SI PROROK GDJE JE SADA KO TO ZNA e-maj------------------F# RANU KOJU NIKO NEMA IMAM JA IMAM JA G---------------D---------------A NEBO SE OTVORILO I TEBI SE POKLONILO POKLONILO A#dim -------------------G-----------------D KLELI SE NA LJUBAV VJECNU SRCE JE TREPERILO ---------------------A TO SE SNAGU METRA MJERILO MJERILO ----A#dim I U TRENU NESTALO Refren je u gore prethodnom postu ok. Ovaj h u zagradi gore u prvom redu je bass gitara sta svira. Mala su slova mol a velika dur. Pozdrav Mladen sta je ovo nema edita Promijenjeno od maricm (27.08.2010 u 15:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio maricm za ovaj koristan post: | carapancic (02.09.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|