|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ja zivim od muziku i evo vec dve godina samo od muziku i dobro je nije loshe ma da pre toga sam svasta radio od gragevinac do recepcioner preko kuhinju konobar i sve tako radio u inostranstvo i nisam birao posao sto se uopste ne kajem bar sam naucio kako drugi ljude zive i zaradjuju i kako cene pare a sad nikad ne bi se vratio tim posla osven nedaj boze da zashkripi nesto da ostanem bez hleba sad za sad da ne cuje gjavo dobro je samo od tezgarenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
I ja takodje zivim iskljucivo od muzike,evo 11-ta godina...izdrzavam sebe i pomazem svoju porodicu... Drugi posao nemam.Vrlo mi se dopao post "nesaband"-a ...suva istina...malo ljudi radi ono sto voli ,a ja to ne bi mogao,mislim mogao bih ,ali to bi za mene bilo tesko psiho-fizicko mucenje... Tako da molim Boga samo zdravlja da da nama koji jedemo ovaj muzicarski hleb i za drugo se nista ne sekiram!
Promijenjeno od Vex (28.08.2010 u 03:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
moje je misljenje da se moze ziveti samo od muzike... kod mene u porodici je to slucaj, preko leta muzika ucestvuje za 80% kucnog budzeta, dok je zimi to 99% muzika... cetvoroclana porodica je u pitanju, otac, majka, sestra i ja... ali se ne bira, po pitanju cene, mesta na kom se svira, itd... trenutno sviram svaki dan, nije lako, ali se mora, takva je situacija... preko nedelje radim sam, vikendom sa bendom i tako...
samo jedno je sigurno, kojim se god poslom bavili, cinjenica je da sve manje i manje para ima, a sve se vise radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2009
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
![]() |
![]()
Cudi me da neki zive od muzike. Ja jos uvjek od hrane i vode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Kolega za neke od nas je muzika i hrana i voda i droga i alkohol.
![]() Ja recimo danas bez hleba mogu ceo dan ali bez muzike nikako. ![]() Hteo bih da napomenem jos nesto. Kod mene je slucaj da radim dva posla uporedo i u firmi u tezgarenje. Sve to radim jer mi je supruga nezaposlena. Cim uspem da nju zaposlim eto i mene samo u muzici. ![]() Covek je prokleto bice koliko ima sve mu je malo. Ja sam od muzike i rada u firmi uspeo za 10 godina da napravim 40 metara kvadratnh poslovni prostor i 70 metara kvadratnih stambeni za mene i moju porodicu. Sve mi je to muzika kupila a u firmi sam radio za hleb i vodu.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Od ovog posla se ne moze bas "lagodno ziveti",ali moze se reci da bolje ziivm u svakom slucaju od bilo kog koji radi negde u firmi i rinta ceo mesec za neku xxxx platu!
vremena su teska,nekad se veoma lepo zivelo od ovog posla,al to je period sve do negde 90te! Ja zivim od muzike i trudim se da budem PRO u svakom smislu reci,inace supruga mi je zaposlena i veoma solidno zaradjuje(ne bas kao ja ... ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|