|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2009
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
![]() |
Nadam se da ce ti ovo malo pomoci. Transponiraj malo ;-)
Dm Da kraj mene vile stoje, C Dm suho zlato da mi broje. Gm Dm Dusa ne bi drugu htela Gm C Dm 2X jer tebe je zavolela. Dm Necu, necu dijamante, suvo zlato, brilijante, Gm Dm nit safire nit' rubine, C Dm samo ona da ljubi me. |
|
|
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.08.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Da kraj mene vile stoje
c c suho zlato da mi broje Bb c dusa ne bi drugu htjela f jer tebe je zavoljela Ab Bb Ref. Necu, necu, dijamante c suho zlato, brilijante c ni safire, nit' rubine f c samo ona da ljubi me Bb c Da mi zlatne kuce grade po avliji cvijece sade ja bih opet tebe snio i sa tobom sretan bio Ref. Da me vjecnim ucinite pola svijeta poklonite nikad ne bi ja pristao jer sa njom sam navikao Ref. |
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio kev59 za ovaj koristan post: | Marko__ns (30.08.2010) |
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.08.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 12
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA800
![]() |
evo druze iz g-mola
g Da kraj mene vile stoje F............. g suho zlato da mi broje c dusa ne bi drugu htjela g ........... F....... g jer tebe je zavoljela Ref. g Necu, necu, dijamante suho zlato, brilijante c .......... g ni safire, nit' rubine F............... g samo ona da ljubi me Promijenjeno od mamo (25.09.2010 u 13:34 sati) |
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|