|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Downloads: 404
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zanimljivo mi je ovo o modulu Audye koji bi se trebao pojaviti na tržištu. Jel neko ima više informacija o tome. Ja, naime više volim koristiti modul u kombinaciji sa master keyboardom.
Dodato: Ups ! Zaboravio sam napomenuti da za sad koristim Yamahu, imam neiskorišten (novi) MK a audya (barem po onome što se može naći na You tube) izgleda zanimljiv instrument !? Promijenjeno od party (30.08.2010 u 19:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Danas sam probao Audya-u, i mogu da kazem sledece:
Ostani ti na PA2, razocaraces se u Audya-u. Sto se tice drum loopova, i ostalih audio fajlova, moguce je koristiti njene interne loopove, a nisam nasao funkciju koja mi omogucava unosenje mojih. Njeni interni ritmovi (uradjeni sa loopovima) su vrh vrhova, ali, nasi ritmovi...Nista, zvuci kao G800. Boje, kao boje, su mnooogo bolje na PA, jedini adut Audye su A (loopovani) ritmovi, klaviri i DSP procesor. Po meni: Na skali za ROM - Audya je 9.9 od 10. Na skali za RAM - Audya je 5 od 10. Na skali lakoce upotrebe - Audya je 5 od 10. Ovo je moje misljenje, mozda neko ima drugacije, ali mislim da je cinjenica da je Pa2 best-buy u svojoj klasi. Pozdrav
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi Pa2xPro je najbolji aranzer na trzistu trenutno!Bio sam u dilemi Pa2xPro-Tyros3-Ketron Audya i nisam pogresio pri izboru
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@Marco
Sigurno nisi pogrijesio u izboru!Sve je stvar ukusa i ali i ja bih isto izabrao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Ne znam za vas ali sam ja svoj pa2x prodao, nekako mi se sirovo cuje. Mislim da je Tyros 3 mnogo bolja masina, probao sam samo fabricke ritmove i boje i to je zvucalo veoma realno a i zvuk je mnogo prijatniji nego na korgu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sve kako ga sredis brale . . . . Ja bih samo jos na njemu dodao out3 i out4 tj.da ima 6 izlaza i to bi onda bilo full ali sam prezadovoljan i sa ovih 4 kako zvuci
![]()
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Marco7
Kolega daliborkorg je promenio dosta korgovih klavijatura a i setova pa bi reko da njegovo misljenje ima veze sa ukusom a ne sa sredjivanjem.Tyros 3 nisam cuo uzivo,ali delim njegovo misljenje u vezi Korga generalno gledajuci odnosno slusajuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|