|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja nikome ne bi savetovao da se opredeli da živi od muzike...i samo muzike
![]() Može neki poslić pa muzikica kao hobi,a i samo hobi ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ali upravo to se dogadja svugde oko nas, oko Farme i Velikog brata se okrece ogromna lova, ljudi sa odusevljenjem gledali onaj riality show gde je seka Aleksic birala svog pomocnika, sund i bljuvotine u muzici koliko hoces, svi vicu "fuj, odvratno..." a oni se para namlatise. Odakle tolike pare ako to niko ne voli? Znaci, vole ljudi ali nece da priznaju, pa na kvarno kuci gledaju i salju SMSove u enormnim kolicinama.
Izvescu vrlo morbidan zakljucak, ali vec duze vreme ne mogu da se oduprem tom misljenju: Kvalitet nema veze sa zaradom, najbitnije je da budes dobar skandal-majstor i da se o tebi prica sto vise. Nije bitno sto se prica lose, bitno je samo sto vise. To je osnova show-biznisa, kvalitet dolazi tek na 3. ili cak 4. mesto. Pogledajte primere poznatih estradnih zvezda i videcete da sam u pravu. Ponavljam, ima kvaliteta koji je dobro placen, ali mnogo manje od ne-kvaliteta koji je jos bolje placen. Izvinjavam se, pobegoh daleko od teme, necu vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Donator
|
![]()
samo malo da se nadovezem na Vuletovu i Bobanovu pricu iako sam dosta mladji imam jednu staru izreku da izjavim. Dobar konj ima hiljadu mana a los konj ima samo jednu : Los!
![]() I jos nesto nailazi era informacija i bice bogat samo onaj ko ume da proda dobru informaciju odnosno kako Vule kaze maglu jer radom se sve manje zaradjuje. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|