|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@gagy
Kolega je vec kupio sta je hteo, predlozi vise nisu potrebni. Pratite malo temu. @MladenPA50 Naravno da ima veze. Ako ti je los kabal s kojim spajas klavijaturu u miksera onda ne ocekuj dobar zvuk da ti izlazi. Proveri dobro koji kabal nije u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Naravno kolega Mladene da moze da bude do kabla, i zato losije zvuci, ako se moze otvoriti provjeri untar u dzekovima, da nije lose zalemljeno, ili da se nije negdje slomio, uglavnom probaj drugi kabal, i znat ces do cega je
![]() Pozdrav
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako imaš smetnje tipa krčanje i cvrčanje, ili prekidi to može da bude do kablova... Ako ti se ne sviđa kvalitet zvuka, e to je već stvar miksera i zvučnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2009
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
Nemam takve smetnje, sve ok radi, samo sto se losije cuje...
Ako smem da stavim link sa yt... Npr. preko zvucnika od kompa mi se isto cuje kao u ovoj pesmi sto je svirao Lukas isto na G800, dok na ovoj aktivnoj kutiji se drugacije cuje, ne cuje se jasno onaj instrument koji krece u refrenu ne znam tacno kako se zove.. Pojacavao sam bubanj u klavijaturi, pokusavao sve ali nista... Povezao sam zvucnike od kompa na miksetu i super se cuje i klavijatura i mikrofon, naravno nema veliku jacinu posto su mi slabi zvucnici ali ipak je mnogo jasnije... Sad nznm sta da radim... Da prodam kutiju i kupim neke suround jace zvucnike tipa Logitech Genius... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa ako tražiš "čistiji" zvuk, onda uzmi monitore i tu nema mnogo dileme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|