|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@romario
Ides File pa preferences. Sa leve strane imas sekcija MIDI i na nju nadovezana podsekcija MIDI file. Stisni na MIDI file podsekciju, i u deo Import settings stikliraj "Auto Dissolve format 0". Ispod njega je odma "Import to instrument tracks" Inace ko sto su ti vec rekli kad sam delis fajla kad ides MIDI pa Dissolve part, odaberi "Separate Chanels" a ne "Separate pitches". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala kolega ZLATEk..uspio sam..
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam,nema tih naredbi ,bar kod mene ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e golemo..koja je verzija cubase???mislim da nema veze ovo ali eto ..
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@romario
To ce biti da je kod tebe neka od preistorijskih verzija cubasea. Moraces ici preko Midi pa na disolve part po midi kanalima (prije toga markiraj tu jednu traku koju si dobio uvodjenjem midi fajla). @sejox Sta svira, koji instrument, modul, vst... ? Promijenjeno od tranzit (06.09.2010 u 23:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|