|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
Ok ali ko ce to napraviti? Mislim, ko ima zivaca?
Jedino u nekom midi programu na racunaru, ovako, peshke, ma jok, treba se ubiti od posla. Slazem se ja da je fabricki tako napravljen ali sam pokusao da nadjem laksi nacin da se takav efekat dobije.Pozzz
|
|
|
#2 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
Nije toliko teska stvar to pa da se nema zivaca. Samo pratis "Position" u event edita i postavljas kontrolere na odredjena mesta. Recimo ima to postavljeno na namenske ritmove za "stara ljubav" ili "ljubavi", na bubanj traku da se polako okrece "Cutoff".
Inace listu sa funkcije koje mozete dodeliti na neku traku ima u User manuala, u deo Appendix, u sekciju "midi data". Tu su ispisani sve funkcije pod naslov "MIDI controlers". Procitajte sta sve ima pa mozda vi pade na pamet da odradite nesto interesno u neki ritam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
To sam i ja primijeto, na jednom orijet.ritmu iz nekog bugarskog seta tarabuke su zvucale strava i sad ja gledam koji su efekti na njima--nista posebno a onda primijetim da na njima nesto uradjeno da non stop panorama tarabuke baca lijevo-desno. nisam mogo skuzit kako je to postignuto ali tako tarabuke UBIJAJU
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
ima malo vise posla ali sve u svemu,u edit style/event edit ctrl 10 stavis na 127 (to ti je skroz na jednu stranu nisam siguran ali valjda na desnu) pa na 0 (to je na drugu stranu) i tako stavljas gde hoces da se odvaja tj da vrti...
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|