|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja bi rado uzeo PSR3000, ali ne mogu nigdje naci u Hrvatskoj polovnu. A ne isplati mi se davati tolike novce za novu. Roland nisam nikada svirao, pa nemam bas nekog povjerenja u njega. Znam da za PA80 ima ritmova na svakom koraku, ali to nije nista posebno. Uvijek jedno te isto..
Ta Yamaha PSR1500 je kao nova, dok je moj PA80 u losijem stanju. Pogotovo kuciste, takvog sam ga kupio i jako mi je zao zbog tog. Imam dosta problema s njim. Hvala na pomoci!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
ako imas priliku negdje probati g1000 rolanda,onda ti svakako preporucujem tu klavijaturu,jer je za ritam zakon,a boje nisu nesto,ali one ti ionako ne trebaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.11.2008
Mjesto: srebrenik,tuzla
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa 500 i yamaha psr -a 300
Interesi: muzika
![]() |
![]()
moj profesor je imao g 1000...i svirao sam par puta na njemu,i odusevio me je...cak sam htio svoj pa 500 prodati da uzmem rolanda...ali mi je problem bio,jer je moj pa 500 bio nov,i imao sam garanaciju jos 10 mjeseci...poo meni jedina mana g 1000 je sto nema svoje zvucnike...aa ritam ubija...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|