|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.11.2008
Mjesto: srebrenik,tuzla
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa 500 i yamaha psr -a 300
Interesi: muzika
![]() |
![]()
mah bitno je samo da se to odredi koliko ce ispasti otprilike...sad ne znam da li na to ide i prevoz ,jer bi to islo valjda brodom ili onim avionima koji se bave tim prevozom...ja kazem,daj meni pare da uzmem pa2x pro i triton Le...hahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Bar jos 2000 $.Lepo si ti njemu kazao da ti da lovu za klavijature a motor moze da saceka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.11.2008
Mjesto: srebrenik,tuzla
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa 500 i yamaha psr -a 300
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ma rekao sam..ali je momak poludio za motorom
...reko covjece,dok ti platis carinu i sve to,mozes sebi golfa 4 uzet...hahah ali ne slusa nikog...pa eto valjda uspije sta uganjat s tom carinom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nije istina, moj drugar je kupio auto pre 10ak, uvezao mu covek reno clio 2004 godiste iz Nemacke. Sve skupa ga je izaslo 2400e. Auto je u full stanju i nije ni najmanje ostecen. Jos jedan drugar (tacnije njegov matori), uzeo je golf 4 i sve ga je kostalo 3000e (i jos je castio 200e tog coveka sto mu je doterao). Vozi ga i dan danas, registrovao ga je ponovo pre dvadesetak dana. Sve cisto i legalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|