|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2009
Downloads: 226
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pijem ali u granicama normale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Viljamovka i dcl juice-a u granicama normale a sve radi dobrog raspolozenja.Jbg,stvarno djeluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Pivo za raspolozenje,a neka rakija za brze prste kolicina zavisi od mnogo faktora,npr. gde sviras,kome sviras,kakvi su gosti itd..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
nikada ne pijem na svirkama,cim popijem bilo sta ne mogu da sviram,prsti me ne slusaju,makar to bilo jedno pivo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
A brate tesko da se moze svirati ako se ne popije bar malo. Nekad se sasijem ko metla ali vecinom drzim granicu, 3-4 pive ili 3-4 zestokog i onda stanem, a ako zelim da se sasadim onda to cinim pred kraj svirke, jer nisam sposoban da sviram mortus pijan jer mi svakakvi miksevi padnu na pamet pa ljudi odose vani a i prsti nece da slusaju
![]() iako i male kolicine znaju bit opasne za pojednice. Pocnu pit pa stanu i onda nastaje drama, postanu agresivni i eto ti ga belaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Na svirci pijem iskljucivo obicnu vodu i trudim se da mi koncentracija uvek bude na najvisem mogucem nivou.A sto se tice odnosa sa pevacicom...samo poslovno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
znam brate da je tesko vecini muzicara da svira dok malo ne popiju,vecina njih to radi vise iz obicaja,bar u mom kraju,mozes uvrediti domacina ako ne nazdravis sa njim,cak i iako mi smeta ponekad i ja moram da nazdravim,ali mi definitivno smeta,pada mi koncentracija a i prsti me nikako ne slusaju,mada i u privatnom zivotu najvise volim vodu i to cesmovacu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alkohol, svirka |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|