|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa 800
![]() |
![]()
Ja mislim da ti je najverovatnije virus gore i najjednostavnije je da ideš na obnavljanje sistema sjeti se kad te počeo zezat pa vrati sistem na dan ili dva prije a ako slučajno ne bude išlo to onda napravi format pa ponovo naloži windows s obzirom da si kupio nov komp dobio si uz njega i drajvere i zato ja ti savjetujem da netraziš po internetu nove jer će ti i satim sasvim dobro da radi.ako ti posle formata i njegovih orginal drajvera opet isto radi onda ga nosi na servis.šta god drugo pokušaš ovo sto sam ti reko
je nekako najbrzi način da odkriješ kvar pozdrav Promijenjeno od Sejox (13.09.2010 u 23:12 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo ljudi da vam se opet javim. Skinuo sam danas nove drajvere za graficku pomocu kolege Sinise koji mi je poslao link. Znaci drajveri su bili za 32bitnu verziju windows. I desava se jedna cudna stvar. Kada sam krenuo da instaliram drajvere javllja mi se poruka da ne mogu da instaliram te drajvere jel su to za 32bitni sistem, a ja imam noviji. I ja onda odem skinem za 64bitni sistem, i instalira mi iz prve. Izgleda kao sto kaze kolega Zlatek mi se sistem sam nadogradio na 64bitnu verziju jel sam siguran da sam imao 32bitnu (imam backup CD sa tim windowsom i lepo pise 32bit), ali s vremena na vreme pokrenem onaj opsti update tako da skinem sve novije stvarcice oko windowsa, moja pretpostavka je da sam tako nadogradio i windows posto je bio legalan pa su mi pustili samo taj update. I vidno mi se poboljsalo sve na kompu sto se grafike tice, dobio sam novi catalyst centar sa vise opcija, a videi za sada idu svi, ako Bog da tako da ostane bice super. Da li je moguce da me je komp i zezao zbog toga sto je apdejtovan na 64bit a ostali su stari drajveri? izvinjavam se ako sam negde odvalio nesto, stvarno se ne razumem puno u te stvari.
Dodato: P.S.: Jos jedno pitanje. gde mogu da proverim koliko mi GB rama sada prepoznaje windows? za celokupan ram sam nasao gde pise, ali me zanima da vidim koliko rama sistem prepoznaje, tako bi odmah i znao koja je verzija windowsa trenutno kod mene. Promijenjeno od yamahapassion (13.09.2010 u 23:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|