|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
LG KP 500 . imao nokiu 6303c i se k800 i opet sam izabro lg .
jedna caka za one koji koriste taj mobitel (radi se o pojačvanju zvuka na njemu ) . prvo sto je potrebno uradit je snimit jedan video (2 sekunde ) . poslje toga izabrat pjesmu koju cete slusat i kad pjesma pocne svirat onda stisnete onu tipku u sredini i kad ste to uradili onda ce vam se otvorit izbornik u kojem pise pokrenute apl. vi trebate stisnut zutu zvjezdicu i onda uc u galeriju . kad ste usli u galeriju onda stisnete ko neki tekst u lijevom kutu .otvorit ce vam se prikaz jedne slike poredaj po posalji izbrisi .stisnite poredaj po - vrsta i onda izac iz galerije i zvuk ce se sam pojacat . pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Sony Ericsson K800i.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
LG KU990 viwty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Samsung SGH-G800.Posto nemam vise Roland G800 moram bar telefon da imam sa oznakom G800
![]() Odlican telefon i redak kod nas.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|