|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
e moj boki,nije to bas kako ti kazes da su ih iscedili i da mi muzicari gledamo tanka crevca i sve nam ne valja.ovde je stvar ocigledna.Devojka,siguran sam nije bila najbolja a sad kako je pobedila,nije ni vazno.to je zalosno
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma znam da nije to tako, ali kada pogledas, ziriju je pored dobrog i tacno odsviranog potrebno da je i tehnika dobra (nacini sviranja, dinamika, prstored...). Ali jos jedna stvar je bitna, ipak mislim da je velika razlika u brzini i lakoci sviranja dugmetare u odnosu na klavirnu harmoniku a takmicari su ove godine svi bili u istoj kategoriji.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.07.2010
Downloads: 142
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
Boki sve sto pricas, je netacno. Pratio sam takmicenja redovno, pogotovo Sokobanju, samo nisam bio ove i prosle godine (nikad me nije privlacilo da i sam ucestvujem).
To sto oni sviraju pred zirijem, svako moze da prisustvuje i cuje u hotelu Moravica u sali za priredbe. Druga stvar, nikad takmicari nisu bili razdvajani po klavircima i dugmetarcima, nego po starosnim granicama... A kvalitet ovogodisnje pobednice, ne bih ni komentarisao. Ima devojaka koje sviraju daleko bolje od nje, kao i momaka koji sviraju bolje od Nese. Ali porediti nju i Nesu... stvarno nema smisla. Ne kazem nista lose za Pavkovica, svi znamo da je veliki umetnik, i da se zalaze za ocuvanje prave srpske muzike (na tome svaka cast), a oni koji ga znaju, znaju da nije gadljiv na pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Sve pohvale za Predraga i Nenada Ivanovica !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2008
Mjesto: Niš
Downloads: 311
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50 sd
![]() |
![]()
Meni je Srdjan Savic inace komsija. Covek svira sta pozelis, ako imate vremena pogledajte kako svira rumunsku muziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1532
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
ljudi, ja sam bas iz Sokobanje... To sto je prva harmonika Jugoslavije bila tad u to vreme, i ova smejurija koja je sad, nemaju veze s vezom.... trenutno, kvalitet sviranja i tehnika su na zadnjem mestu i iz tog razloga potpisujem post kolege zsimonovica... Ljudi su dolazili iz svih krajeva i zemalja bisvse jugoslavije,sto publika, sto takmicari... bilo je i tad podmicivanja i ostalog,ali u mnogo manjoj razmeri... a ovo sad je jedno veliko nista... organizacija 0, takmicari 0, ziri 0...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hadzidinic ! Slazemse skoro u celini sa tvojim komentarom, zato sto sam se i ja takmicio 1972 god. i video sve shtose tamo radi. Publika takodje burno reagovala nezadovoljna, odlukom zirija. Neslazemse stobom da i takmicari su VELIKO NISHTA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|