|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo nekih dobrih pjesama:
Aca Lukas - Sta ucini crni gavrane Sinan Sakic - Zoko moja Zoko Mejra seta Luis - Lele Lele Luis - Samo nju ne kuni majko Nusreta Saban Saulic - Bojana Serif Konjevic - Koliko plavo nebo je Aca Lukas - Sva moja pesma je do bola Halid Muslimovic - Oj jarane jarane Halid Beslic - Put me zove Mile Kitic - Plava ciganka Halid Beslic - Ta je zena varala me Enes Begovic - Da se napijem,sve da razbijem Prokleti da ste ti i on Hakala - Danas Belma sutra Selma Sta ucini bolan,jarane ,jarane Djani - Ja stalno pijem Sinan Sakic - Ej otkad sam se rodio Sinan Sakic - hvalati za dane Halid Beslic -ta je zena varala me Mitar Miric-nisam lopov Seki Bihorac -prokleti sas te ti i on Ado Gegaj - okreni moj broj Dragana - sama viki - 5 minuta stoja - evropa marina zivkovic - lavica marina zivkovic - hajde mori dan dva |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|