|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
e momci.. prije koji dan sam sredio sa bojima.. kako sam uspeo neznam ni sam al ni je bitno..
zanima me drugo.. kad snimim neki midi fajl i kad ga pustim mislim da na F4 pise Lyric... to koliko znam je tekst... ni sam sreo do sada da se moze na G 800 cita tekst.. znam da je moguce kod G 1000.. sta vi kazete na ovo ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
,, htio bih da pitam dal je moguce da u sajzeru napdavim svoju boju iz pocetka ili pa da ubacim boju iz kartice... ,,
@Aleksandar kolega..ima veze ,i bitno je da znamo kako ste uspeli sa bojama na Rolandu. Napisite nam ...ako nista drugo iz postovanja prema onima koji su odvojili vreme i savetima pokusali da nadzu resenje za vas problem. ![]() A to sa lyric na G osamsto je lako proveriti..samo otvorite vasu knigu uputstva za upotrebu i prolistajte malo. Nabijanje postova nije pravi put do rezultata ako kojim slucajem idete u tom pravcu. A i zarko me interesuje dali se terce mogu stvarno napraviti na klavijaturi ili je doista potreban midi kabal...i ako jeste moguce onda kako se to radi. Hvala Promijenjeno od gega (20.09.2010 u 17:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|