|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Aha sad sam skontao na sta mislis. Nisam imao bas puno dodirnih tacaka sa Korgom i Rolandom pa zato i ne znam za te stvarcice. Sorry. Al eto, za sve postoji resenje, samo se treba snaci i dosetiti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa i korgu je "half bar" dugme nedostatak tako da ne bi to uzimao Yamahi za "veliko zlo",reset jeste problem, sećam se i na Rolandu VA76 je taj reset išao preko touch screen-a pa je i tu bilo dosta stresa kad treba da se stisne
![]() Mislim da su njihovi osnovni minusi prvo cena, a zatim i nedostatak verzije za 76 dirki (nekome je baš ovo presudno). Kad budu roknuli cenu za T4 od jedno 4 soma evra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Pravo da ti kazem Vule, sumnjam da oni to uopste i prave za kafansku svirku. Nekako mi nerealno deluje. Opet, mozda se po inostranstvu vise zaradjuje, tipa jazz i to... Ali tamo su valjda sve bendovi ne i aranzeri.
Sto se tice dirki, kao sto rece Dare, to je izgleda postalo obelezje tyrosa, da ostane na 5 oktava. Stvarno je steta sto nema vise. Brate, jedva cekam da probam ovo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da sad ne odemo sa temom u krivom smeru,ali jedna mala ispravka oko te svirke u inostranstvu. Novac ni tamo nije sjajan,čak mislim da naši svirači zaradjuju više,svadbe,veselja,narodnjaci i to...a ti što sviraju džez ili po Piano barovima sigurno neće svirati na takvoj dirci. Nedavno sam upoznao čoveka koji radi na Korgu PA588,svira po Las Vegasu i tim lokacijama,hoteli i to,animir svirka...klavirska dirka je njima br 1.
Moj jedini utisak što se Yamahe tiče je da su išli na varijantu što lakše sprave u koju će da stane što više muzike (vrlo pirivlačnih 14 kg),nemam drugo objašnjenje...četvrta generacija TYROS-a,videćemo... |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Video sam Novi TYROS 4 sve je ok ali neka mi se ne ljute oni koje sviraju YAMAHA arangeri ali po meni KORG je korg Yamahine arangere n ikad nece bidi kao korgove a cim je izasao novi Tyros onda ce korg garantovano sa nesto drugo jos mnogi bolje od pa2x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
ja kako mogu zakljuciti a nemora biti tako, ova tema vise nema smisla... tyros izisao moze ga probati ko hoce imaju specifikacije i sad ovdje 30 postova u kojima pise sta tyros ima sta nema.... koga interesuje neka ode na zvanicnu stranicu ili trgovinu pa nek cita proba itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
@Armin
Tema ima smisla!!Nastavljamo sa temom!!!! |
![]() |
![]() |