Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 24.09.2010, 22:29   #1
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja bih i razumio da Vi napišete kako ste probali više mikrofona od raznih proizvođača pa došli do zaključka kako je Shure Beta 58 najbolji za tezge i u tom cjenovnom rangu, ali je problem što u ovoj oblasti vlada fama i velika većina kolega nikada ništa osima Shurovih mikrofona nije probala pa otuda 90% postova se svodi na preporuku za taj mikrofon...

Skoro sam imao priliku da uporedim Betu staru preko 20 godina i ovu novu i tvrdim da ovaj stariji osim što je ružniji(sjajna kapica) radi za 20% bolje od nove Bete!!!
Kako bi se tek kleli u Shure da imate taj stariji model...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline  
Star 29.09.2010, 15:54   #2
oparnican
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 12.03.2010
Mjesto: Banatsko Novo Selo
Downloads: 188
Uploads: 4
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg PA800
oparnican befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam do pre nekog vremena pevao na sm58 i betu 58 probao i imao sam bezicni akg wms 450 i na kraju sam do pre 3 meseca kupio Sennheiser E945 i sada sam konacno nasao sve sto mi treba. Zve zavisi od boje glasa visine pevanja, kako hoces da ti se cuje na razglasu... Sm58 ima jasan malo izrazen srednji spektar i malo je tisi mikrofon od bete koja je meni licno malo mutavija u basu nije bas cista ali je zato jaci u snazi i na kraju e945 toliko kristalno cist i jasan mikrofon da stvarno nemam reci ali pevanje mora da bude bar 3cm od kapice da bi bio prvavi zvuk jer kad pocnes da jedes kapicu tu nema pevanja. Najbolje uzmes par mikrofona i probas na isti razglas sve parametre na nulu i testiranje.
oparnican je offline  
Sledeći član vam se zahvalio oparnican za ovaj koristan post:
Milan150 (02.10.2010)
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije