|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Mislio sam besplatan u smislu da ne vuce karte sa neta.Recimo google maps ti vuce karte sa neta,i ako malo cesce koristis tu navigaciju posle kada stigne racun ne bude ti dobro.
![]() Pogotovo ako odes u inostranstvo pa roming. A imas mnogo sajtova gde mozes da ga skines kao i masu softvera za dzabe, a znamo svi kako to funkcionise. Isto kao sto i muzika nije besplatna,pa retko kada ljudi kupuju originalni cd zbog pesme koja im se svidja.Nego google pa izadje link za download mp3-a, i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Onda ne čitate dovoljno dobro, pa ne vidite koje je zaista pitanje!
Vaš odgovor nema nikakve veze sa pitanjem na koje ste odgovorili. I onda se čudite zašto su Vam postovi uklonjeni,
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
resio sam problem tako sto sam kod svoje mreze uzeo neku opciju gdje imam 1gb interneta i rahat...
a bas samo pokusao to nesto skinuti ali sve je to katastrofa... ili je demo ili ne funkcionise kako treba itd... uglavnom hvala mnogo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Spominju se programi GmapCatcher, Google naivgator, Google Map saver. Proguglaj programe pa vidi kako to ide i da li ide. Ja nisam probao.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja na SE Xperia X10 koristim Navigon i radi mi super. Program se (inače) plaća, ali kao i kod većine stvari, skine se crackirana verzija s interneta. Ukoliko ti trebaju karte i program sa objašnjenjem, slobodno se javi na PP.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRVAVI
|
![]()
Navigon je dobar ali nema detaljnih mapa Srbije.
Ndrive nije los,ali kad skrenes sa putanje on ne radi rekalkulaciju putanje ponovo nego se jednostavno ugasi. Tako da trenutno bar ovde u Srbiji mislim da IGO radi posao najkorektnije.
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Ja na Magic-u koristim iGO, radi odlicno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Za Srbiju niko nema detaljnije mape od iGO-a.
I za ostatak sveta je najbolji. Prvi sa 3d pregledom. Do sada najbolji softver za navigaciju, koji sam probao.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|