|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nemoras ni reci.Sigurno si mislio i na mene
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
KOnkretno.... Milion setova na downloadu. Kolegi je zatrebao ,,Sredjen" -kompletan set za Pa80 ( bez kartice). Skinuo par setova koji imaju veliki broj download-a i reko sada cemo ga napraviti. Jedan krs,...pa drugi pa treci i svi slicni i sve iz supljeg u prazno. Digao sam ruke. Nisam ocekivao Bog zna sta, ali skidati 100 setova i sklapati to na Pa80 koji je za mene poput 5 hektara pšenice koje treba požnjeti srpom a ne kombajnom.. je stvarno previse.
![]()
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja sam, izgleda, nešto propustio, a, i "epizoda" je verovatno izbrisana što bi ujedno bili nešto sto mi smeta, kad smo već u toj temi...
Elem, više puta se dogodilo da mi neka replika ispari (bude obrisana) preko noći. Trebalo je vremena da shvatim da se nešto u međuvremenu desilo pa je mod. obrisao. Kod mene lično je problem u vremenskoj razlici pa bih molio moeratore da ne brišu postove tek tako, neka ih ostave da "nadođu" malo ![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
U ovoj temi nije ništa izbrisano, Željko je dobio ban, verovatno zbog ovih zadnjih postova, a možda je bilo i nekih privatnih poruka, to ne znam. Vax to najbolje zna
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nemam pojma...
P.S. Zamolio bih @Vaxter da se javi na priv. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
Meni sve super, al samo me smeta zasto kad se stavlja u download, zasto clanovi ne upisu ili stavi prt screen sto je u unutar filea, nego poskidati stotinu fileova da bi nisa sta mi odg... A jos k tome i po 10 puta uduplo skinuti... :-D lp svima
Sent from my ST25i using Tapatalk
#7 |
Godfather
|
![]()
Sale, to brisanje je jednostavno nemoguće izbeći.
Uglavnom bri[emo samo gluposti i baljezgarije, a onda bude i po koji post kao kolateralna šteta u svemu tome jer je logički vezan za one druge. Veruj mi, ne želiš da vidiš na šta bi ličilo već da nema tog brisanja. Željko je dobio ban jer mu je previše puta oprošteno. Ovo što vidite je to, ništa nije obrisano. Ovo sada je samo bila kap koja je prelila čašu. Za privatne sam kriv. Javljam se. ![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Smatram da ne bi trebalo da raspravljamo o tome, zasto, kada i ko je dobio ban. To ce vec doticni da rijesi sam sa administracijom i ona sa njim. Premalo cinjenica znamo da bi o tome mogli da diskutujemo, a i ne vidim nikakvu potrebu za bilo kakvom diskusijom. Malo smo pogresno shvatili rad jednog foruma. Forum nema "sindikat" koji treba da se brine o clanovima. Ukoliko nekoga bas silno zanima zasto i kada je neko dobio ban, ima nacin da kontaktira administraciju i da se obavijesti o tome, pa ako bas hoce i da ulozi svoj protest ali je besmisleno da se o tome javno raspravlja na forumu jer mi se cini da bi forum ubrzo postao sudnica u kojoj se nista drugo i ne bi radilo nego diskutovalo o tome ko je i zasto dobio opomenu ili ban.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | EmirTotic (31.01.2014) |
![]() |
#9 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
eh, sad... Ti zaboravljas da je nama u genima da malo gurnemo nos gde nam nije mesto, pa se to odrazava I na forumu
![]() P.S. Ako si mislio na moj post, nisam nameravao da pitam sta se desilo, a nisam ni citao jer se ispostavilo da nista nije ni obrisano, samo me podsetilo da se pozalim na isparavanje postova na koje sam voleo da vidim odgovor vise nego "dulum pite I brdo salate" ![]() Za svakog vazi isto pravilo - sta posejes to pozanjes |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ma jok, nisam uopste imao u vidu tvoj post, nego sam pisao uopsteno o dogadjanjima i ponasanju na forumu. Tebi nema sta ko da zamjeri.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (31.01.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|