|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Nisam video nigde da piše sajt za grebatore, tako da ne vidim kako to gubi smisao?
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
eto par koje bi se meni svidjale - naravno ne zelim nikoga da ubedim, jednostavno par dizajna koje po meni izgledaju kuul
![]() ne razumem se niako u ove bulletine ![]() ![]() reko bi da bi smo mogli da se "dozvolimo" ovu kupovinu ako je to 25$ za celu godinu ... ![]()
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sta ja znam to mi ovako gledajuci vise izgleda kao za one igrice sto ja i ti igramo i za djecu da se raduju bojama hehehe...Ipak mislim da je ovo muzicki forum pa ako bih se moglo nesto naci da tako i izgleda....Mozda i grijesim jer se i ja ne razumem u te buletine kao ti,a i mala je slika sto si postavio.....Mozda kad se to dotjera i malo osvjetli bih i dobro izledalo....Neznam ipak nek odluce pametniji od mene....Poooz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2010
Downloads: 57
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege.
Evo ja sam juce dobio opomenu jer sam odgovarao na neke starije postove pa rekoh malo da udjem u ove novije datume.Ova tema jeste interesntna ali sta vise reci i pricati kad je sve receno i napisano.Ako je vecini cilj da samo da otvara neke postove i odgovara na postijece (ubrajam i sebe)to je samo tracarenje(razmena nekih iskustava i to je to),niko tu od nikoga ne dobija nista na koriscenje.Predpostavljam da je vecini cilj da nesto skine u download sekciji i da mora pre toga da sakupi 25 postova.Bolji je predlog da bi dobili mogucnost downlodovanja da svako od nas postavi nesto korisno sto ce mnogima sluziti za klavijaturu (ritmove ,softvere,boje,nesto sto nema u download sekciji itd) ili nesto trece,nego da pisemo kojekakve teme da bi dobili tih 25 poena i nakon toga skidali do iznemoglosti.Ako nekome nesto treba a ja imam vrlo rado cu postaviti. Ukoliko imam neki pametan odgovor na neciju temu ja cu odgovoriti inace uopste nemam nameru da jurim 25 postova jer je apsurdno.Neko dzonja non stop pore racunara i moze da odgovara na postovei postavlja teme non stop.Neki od nas imaju i neki posao pa se s vremena na vrenme ukljuce u neku temu... Naravucenije ![]() To je samo moj predlog... |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@igrom1974
Vi kolega niste dovoljno upoznat sa foruma i jos neznate kako sve funkcionise. 10tak dana ste clan a vec se javljate da kazete sta vam smeta, iako jos niste upoznati sa rada foruma. Procitajte sve sto pise u pravilnika bice vam jasno. Sa 10 korisna uploada mozete dobiti pravo na download. |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
E posto smo se bili zalili da nevalja boja na stranici...Sada moram da kazem da je ovako odlicno i svidja mi se pravo....Bravo Vaxter
Cak su mi se i funkcije sve vratile kao prije super Promijenjeno od zeljko (25.12.2010 u 06:27 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.03.2011
Mjesto: vlasotince
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
iskreno nemam zamerki misljenja uvek treba razmenjivati jer i iz najgore izjave se mize izvuci nesto korisno...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.10.2010
Mjesto: BiH
Rekao HVALA: 1
Instrumenti: Pa80
Interesi: IT, Muzika
![]() |
![]()
Ne smeta mi nista
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.02.2011
Rekao HVALA: 4
![]() |
![]()
najbolje bi bilo da ste makli ovu temu jer izgleda da ne prihvacate kritike samo pohvale nekih ulizica.a to ko je parazit valda i sajt to pokazuje meni ne treba nista iz ovog sajta zato mogu slobodno i da pisem naravno dok nam i to ne zabranite.hvala
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|