|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega grandia stvarno ne razumem sta hocete docarati sa svojim postom
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2009
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
![]() |
![]()
Za one koji imaju problema sa trazenjem na forumima. Pokusajte da trazite preko google-a: utipka se u google pojam koji se trazi, razmak, i doda se naprimjer za ovaj forum "site:www.yu-midi.com/forum"! Sretno!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni smeta što par članova na ovom sajtu pišu na svakoj tami o kojoj nemaju pojma, samo da bi nalupali što više postova!
![]() ![]()
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
zaboravih malo pre.....smeta mi sto nema malo vise koleginica ili buducih koleginica,bilo pevacica ili muzicarki
![]() e to bi onda bilo pravo druzenje!!! ![]()
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
poz. duže sam vrijeme na ovom sajtu, zbog malo slobodnog vremena i bezveznog lupetanja nisam skupljao postove, a imao sam i uplaod sad kad sam počeo da skupljam bio sam banovan.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@ simkeres...
koliko se ja sjećam...ima kolegica još prisutnih,... ali bilo je i onih koje su skoro otjerane...jel su nešto napisale...a nekolicina kolega odma napala da su ne samo pogriješile temu, nego i forum za ono što su upitale... Umjesto da se damama pomogne.... @ nelica2002... Vi imate dva upozorenja za nepotrebno skupljanje postova.. Nije poanta ove mjere da se piše samo da se piše....nego da se u postu odgovori kvalitetno, ili argumentira ono što se piše....a ne tip odgovora....slažem se...može to...ne može ovo.... Promijenjeno od svirko (29.09.2010 u 14:08 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@mimiki
Naslov Vase teme je korigovan u smislu razmaka rijeci. Probajte je sada potraziti preko trazilice "SUCHE". Dovoljno je ukucati i "mimiki demo". Inace sa naslovima tema imamo problema,jer mnogi clanovi kao naslove postave samo rijec "Pomoc..." ili "Problem..."....itd,i onda se to ispravlja i postavljaju konkretniji naslovi,kako bi trazilica bila sto efikasnija. I sami clanovi mogu mnogo pomoci svojom ozbiljnoscu i korektnoscu radu sajta. |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Jos bih dodao jednu informaciju za clanove koje kazu da im je tesko pretrazivati.
Ako trazite nesto u vezi Korg aranzere, ne mora traziti preko SUCHE pa da pretrazivac izbaci rezultate iz celi forum. Nego udjete u Korg Aranzere sekcija i na okvir odma iznad teme sa desne strane imate "Pretrazi ovaj forum". Tako pretrazujete samo taj deo od foruma i nece vam izbaciti rezultate koje nisu vezane uz vas problem. A sve ovo je vezano sa ono pravilo "upoznajte se sa foruma" .... i onako provodite prilicno vreme na foruma, lako je skontati sta kako funkcionise. Ja licno oko pretrage ne vidim problema, jer i licno sam naisao na slucaje gde clan koji samo sto se uclanio odma postavlja tema, a tema je vec postoji od ranije i zaista je lako naci. U vecinom slucaje clanovi se uopce necu smarati da traze nego jednostavno pitaju u novu temu. Promijenjeno od Ace (29.09.2010 u 17:41 sati) |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Jedino sto je u stvari nezgodno u vezi pretrage je to sto se ignorise pretraga ako se unesu samo jedan,dva ili tri karaktera - sto je naravno opravdano i logicno, da ne bi izaslo milion rezultata...tako da ko trazi nesto za recimo X5D ( ili ja trazio X50 pre neki dan nisam nasao nista) to mora peske i tu nema spasa...da sam kucao korg x50 recimo ,izbacio mi mi dosta rezultata zbog korg,ali x50 se ne uzima za pretragu.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
Postoji napredna pretraga u kojoj možeš definisati da li se pretražuju naslovi samo, ili i tekstovi. Pretraga radi zaista kako i treba da radi na jednom forumu, samo je treba znati koristiti. Mada, ja i kada pretražujem sa brzom pretragom nađem uvek ono što mi treba. Treba odabrati i pravi termin za pretragu. Nije to samo bubnuti prvu reč koja ti padne na pamet. Nije to google koji milione godišnje izdvaja u istraživanje šta ljudi očekuju da dobiju kao rezultat, kada kucaju neku reč. ![]() Moraš znati šta tražiš.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|