|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nisam znao zasta sluzi @nemo se ljutis ,ne pisem ja to ljutito nego tako ja malo voli da se izrazim nekad po nasem pa sam spomenuo svetog petra
![]()
#2 |
Godfather
|
![]()
Hah
![]() Ne, @ sluzi da naglasiš na koga se odnosi poruka. Čisto da se zna kome pišeš. @pera znači da je za peru @mika znači da je za miku Ne vidim zašto ima potrebe da bude nov post Ako baš želiš da razgraničiš dva posta, uvek na početku novog možeš da lupiš crtu. __________________________________________________ _____________________________ Ovo je sada drugi post. Mislim da se jasno razdvajaju. ![]() A mogu i ja to odmah da namestim, umesto standardnog teksta "Dodato:". Ako misliš će biti jasnije. ![]()
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa ima potrebe kad tema zastari malo a ti si poslednji odgovorio na temu a napisao bi nesto novo posle nekog vremena i ponovo pokrenuo neku pricu ali tesko jer ce to tesko neko da primeti,a tako isto vazi i za demo snimke ako si ti poslednji stavio pre 6 meseci HVALA SVIMA NA LEPIM RECIMA i onda dodas posle sest meseci novi snimak i on ti spoji onda to moze da preslusa jedino sv Petar
![]()
#4 |
Godfather
|
![]()
Samo što su to isuviše retke situacije, a situacije sa dodavanjem 5-6 novih postova u nizu su mnogo češće.
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa tu je sad problem
![]()
#6 |
Godfather
|
![]()
Ne znam.
Moram pogledati da li skripta može tako da se podesi.
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
hehehe demo snimci su uvjek problem..slazem se i ja sa tim....ja bih jos uveo kad bih to moglo da one clanove koji lupaju bez veze komentar ili koji dodju u tu temu pa DA VREDJAJU...da svaki vlasnik tj.clan ima tu opciju da moze da takvog iskljuci da ne moze nikako vise ni da slusa moje snimke a kamoli da da komentar
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|