|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Koliko je meni poznato, jako teško.
Ne postoji konverter koji ti može konvertoveti neki drugi format mapa u ovi format. Jedino da dodaš garmina, za kada si u Srbiji. Uzmeš za njega samo SCG Route set mapa, tako da te izađe mnogo jeftinije.
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | yamahapassion (08.10.2010) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ne kužim zašto ljudi silom žele OVI karte? Garmin je po meni najkompletniji, ima sve gradove, manje gradove, sela... Lijepo se ubace karte "Adria route" i tu imaš cijelu bišu Jugu. BTW, koliko ja znam, OVI karte se nekada spajaju na internet, dok Garmin nikada. I još nešto... Adria route svako malo dobije neke novosti koje se mogu skinuti s interneta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
OVI karte mozes koristiti online i offline... kada ih koristis offline nikada nece koristiti net... karte se skinu sa zvanicnog sajta i stave na telefon ili karticu... tako da nista lose nevidim u toj ovi navigaciji, s tim da je besplatna...
Garmin mozes koristit na vise operativni sistema dok ovi mape samo na nokiji... tako da KOLIKO VI ZNATE nije tacno da navigacija koristi kako kada internet... i vas post nema veze sa temom usput da napomenem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@Kizo: Kolega, ja ne zelim silom OVI karte, nego sam tako dobio u telefonu, i potpuno mi odgovara za austriju a i za evropu u globalu. Sto bi sad to brisao ili menjao kada je sve nariktano kako treba u mobilnom. I tacno je sto kaze Armin, OVI mape bar kod mene ne koriste nikako internet nego rade iskljucivo u offline modu, zato mi i odgovara, jel kod mog operatera nije isplativo koristiti internet. Tako da cu i ubuduce koristiti OVI, a za srbiju cu uraditi kako je Vaxter rekao jel mi deluje kao najlogicnije resenje, posto je na OVI Srbija stvarno slabo pokrivena. Vaxter, hvala jos jednom za tipp za gramin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|